"Yapay Zekanın Dijital Pazarlamadaki Önemi" Semineri

İletişim Sanatları Bölümü ile Etkili İletişim Kulübü iş birliğinde, 27 Mart 2024 Çaşramba günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki 1. kat çok amaçlı salonda "Yapay Zekanın Dijital Pazarlamadaki Önemi" başlıklı seminer düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan BusinessUp Kurucusu Önder Türker, yapay zekanın iletişim sektöründe nasıl daha verimli kullanılabileceğini ve dijital pazarlama sürecinde yapay zekanın iletişimcilere nasıl katkılar sağlayabileceğini öğrencilere aktardı.

İletişim Sanatları Bölümü’nden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne "Sosyal Sorumluluk ve Çevre Koruma" Eğitimi

İletişim Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Kübra Karapınar Eyvel; Türkiye Futbol Federasyonu 2023-2024 UEFA Kulüp Lisans Statüsü kapsamında, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenen programda Beşiktaş Futbol Akademisi teknik ve idari ekipleri ile sporcularına “Kulüplerde Sosyal Sorumluluk ve Çevre Koruma” eğitimi verdi. Eğitim kapsamında; sosyal sorumluluk kavramının oluşumu, içeriği ve etkileri konularında bilgi verildi.

“Başka İşler Reklam Ajansı” Gezisi

İletişim Sanatları Bölümü, Yeni Medya ve iletişim Bölümü ile Etkili İletişim Kulübü iş birliğinde, Başka İşler Reklam Ajansı’na gezi düzenlendi. 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen gezi kapsamında, öğrencilerimiz reklamcılık pratiklerini ajans ortamında gözlemlediler. Reklam tasarımı konusunda workshop çalışmalarına katılan öğrencilerimize; etkinlik organizasyonu ve etkinlik prodüksiyonu gibi çeşitli alanları da kapsayan eğitimler verildi.

İletişim Sanatları Bölümü Mezun Öğrenci Paneli “Mezunlarla, Değişen İletişim Dünyasına Bakış”

İletişim Sanatları Bölümü, 13 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’te Bakırköy yerleşkesi Ataköy binası 1. kat çok amaçlı seminer salonunda “Mezunlarla, Değişen İletişim Dünyasına Bakış” başlıklı Mezun Öğrenci Paneli düzenledi. Öğr. Gör. Yakup Pera Sağıroğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, 2017 yılı mezunu İpek Demiralay, Polat Emre Çırganiş, Göktuğ Hekimoğlu ve 2022 yılı mezunu Miraç Kadir Dalmış; öğrencilere dijitalleşen ve değişen iletişim sektöründeki deneyimlerini, projelerini ve staj/işe giriş süreçlerine dair bilgilerini aktardılar.

İletişim Sanatları Bölümü Öğrencimiz Ali Anıl Ece’ye Ödül

İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerimizden Ali Anıl Ece, İAB ve Akbank ortaklığı ile düzenlenen “UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı” programında verilen brief doğrultusunda grubu ile birlikte başarılı bir sunum hazırlayarak, birinci olmaya hak kazandı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.