İletişim Sanatları Bölümü, Oyuncu ve Senarist Gupse Özay’ı Ağırladı

İletişim Sanatları Bölümü; Öğr. Gör. Berna Sağlam tarafından verilen “İletişim Stratejileri” dersi kapsamında, 21 Mayıs Salı günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki 3. kat çok amaçlı seminer salonunda başarılı oyuncu ve senarist Gupse Özay’ı ağırladı. İlet

işim Sanatları Bölümü öğrencileri, bir dönem boyunca hazırladıkları iletişim ve imaj kampanyalarının sunumunu başarılı oyuncunun kendisine sundular. Öğrencilerin gerçekleştirdikleri araştırmaları ve kampanya fikirlerini dikkatle dinleyen Özay, aldığı notlar üzerinden öğrencilere geri bildirimde bulundu ve fikirleri değerlendireceğini bildirdi.

Sunum sonunda İletişim Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Işıl Zeybek, bu çalışma ve etkinlik için Öğr. Gör. Berna Sağlam ve Gupse Özay’a çiçek ve anı tabağı takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/27/2024 - 13:29