Communication Arts Club (CAC) ve İletişim Sanatları Bölümü Öğrencileri 16. İstanbul Bianeli’ni Gezerek Sanatla Buluştu

Communication Arts Club ve İletişim Sanatları Bölümü öğrencileri ile öğretim elemanları, İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği “16. İstanbul Bienali”ni 1 Kasım Cuma günü ziyaret ettiler. “7.Kıta” teması altında kentsel dönüşüm, göç, zorla yerinden edilme, istila, doğa tahribatı, eko feminizm, yok olan su kaynakları, küresel iklim adaleti başlıklı sanat eserlerini Arş. Gör. Merve Çelik ve Arş. Gör. Kübra Karapınar eşliğinde gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz; bianeli gerek sanatsal gerek duyumsal gerekse de çevreye duyarlılık anlamında yeni bilgiler ışığında incelediler.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 11/06/2019 - 15:51