“Sektör Profesyonelleriyle Atölye Dersleri: Kurumsal İtibarın Önemi”

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü’nde Öğr. Gör. Berrak Köten’in verdiği “Kurum Kültürü” dersi kapsamında 1 Aralık 2020 Salı günü GoodWorks İletişim Danışmanlığı Müşteri Grup Direktörü Tuğçe Oral’ın konuk olduğu bir workshop düzenlendi. İletişim alanında kariyer planlayan öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Tuğçe Oral, kurumsal itibarın inşasında dikkat edilmesi gereken hususları global ve yerel markalar üzerinden örneklerle anlattı. Kurumsal itibar yönetiminin uygulamalı proje örneklerinin paylaşıldığı ders kapsamında gerçekleştirilen workshopta, Tuğçe Oral öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı. İki hafta sürecek atölye derslerinde kurumsal itibarın önemi ve kriz iletişimi ele alınarak güncel örneklere yer verilecek.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/04/2020 - 10:34