Yıldız Holding Tarafından Düzenlenen Yaratıcılık ve Reklamcılık Yarışmasında İletişim Sanatları Bölümü’nün Büyük Başarısı

Yıldız Holding’in atıştırmalık şirketi Pladis’in üniversiteliler için düzenlediği en parlak fikirler yarışması bizz@kampüs’e geçtiğimiz yıl 157 farklı üniversiteden bini aşkın farklı takım adına 2 bin 314 öğrenci katıldı. Bu yıl yine binlerce öğrencinin başvurduğu yarışmaya, İletişim Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencilerimizden Yaren Bayrak ve Cansu Üzgün “Bir Halleyin İki Yarısı” takımı olarak katıldılar. Öğrencilerimiz hazırladıkları çalışmayla, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen “Jüri Final Sunumu” sonucunda binlerce proje arasından 2.’lik ödülünü kazandılar. Bayrak ve Üzgün, bu başarıyla hem Yıldız Holding’de staj yapma imkânı hem de 15 bin TL’lik para ödülü almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi bu özverili çalışmalarından ve başarılarından ötürü kutluyoruz. Proje danışman hocası olarak katkı ve desteklerini sunan Öğr. Gör. Yakup Sağıroğlu hocamızı da tebrik ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/11/2020 - 12:14